Frietwagen - Scholen en verenigingen

Aantal:

3,44

1 dag 

Excl. BTW

3,75

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Frietwagen - Scholen en verenigingen
>
  • Frietwagen - Scholen en verenigingen
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
70
Stroombehoefte Stroombehoefte
220 v
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Wij bakken de friet en snacks voor u.

Omschrijving

Frietwagen scholen en verenigingen - Alle leerlingen, leraren en andere medewerkers voorzien van een lekker vers frietje en snack? Huur dan een snackwagen bij Springkussenverhuur De Peel, dat is namelijk extra voordelig met het speciale scholen en verenigingen menu. 

Deze speciale menu's huur je namelijk al vanaf €3,00 per persoon. Met onze frietwagen kies je voor gemak, smakelijkheid én betaalbaarheid. Daarnaast maken wij gebruik van verse friet en kartonnen en houten bakjes en frietvorkjes, dat is nog eens lekker genieten. Daarnaast worden de frietjes en snacks gebakken in 100 procent plantaardige frituurolie. 

Hoe wij werken:

Wij komen naar jullie locatie toe op de afgesproken tijd en zorgen dat op die tijd de eerste frietjes en snacks gebakken zijn. Alle gasten kunnen genieten van een heerlijke puntzak verse friet en 1 snack, hierbij kan iedereen kiezen uit 1 frikandel óf 1 kroket óf 1 kaassoufflé. Daarnaast is er keuze uit de volgende sauzen: mayonaise, curry, ketchup en mosterd.

 

Wij hanteren de volgende prijzen: 

  • 70-99 personen: €3,75 per persoon
  • 100-149 personen: €3,50 per persoon
  • 150-199 personen: €3,25 per persoon
  • 200 of meer personen: €3,00 per persoon

De reiskostenvergoeding wordt berekend op basis van de locatie waar wij naartoe mogen komen.

Op het moment dat je onze Frietkart huurt, is dit inclusief personeel wat de heerlijke patat en snacks voor jullie zal bakken. 

Heb je nog vragen over het huren van onze snack wagen? Stel ze gerust, Springkussenverhuur De Peel helpt je graag verder.

Een beoordeling toevoegen