Maisveld Doolhof 11x9m

Aantal:

275,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Maisveld Doolhof 11x9m
>
  • Maisveld Doolhof 11x9m
  • Maisveld Doolhof 11x9m
  • Maisveld Doolhof 11x9m
<

Producteigenschappen

Lengte
11m
Breedte
9m
Hoogte
2,5m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
10

Omschrijving

Maisveld doolhof 12x10m huren - Springkussenverhuur De Peel

Een doolhof is een erg leuke activiteit voor zowel jong en oud. Het daagt je uit zo snel mogelijk naar het juiste punt toe te lopen. Ondertussen word je snelheid, inschattingsvermogen en zelfs je geheugen getest, want was je hier nou al geweest of lijkt het er gewoon op? Dit doolhof heeft een mais thema en doet denken aan het grote platteland waar je vast weleens verdwaald kan raken. Opblaasbare doolhoven zijn ideaal om de kleine kinderen te vermaken tijdens een feestje of evenement.

Met de bijgeleverde elektrische blower is het doolhof gemakkelijk op te zetten.Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze opzet service en de optie tot bezorging. Hiervoor rekenen we een kleine meerprijs, deze opties zijn te selecteren in het huurmandje. Naast het maisveld doolhof 12x10m verhuren wij nog veel meer attracties. Bekijk hiervoor ons assortiment!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het maisveld doolhof 12x10m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

85,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje