Multiplay Clown 6x5m

Aantal:

115,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Multiplay Clown 6x5m
>
  • Multiplay Clown 6x5m
  • Multiplay Clown 6x5m
  • Multiplay Clown 6x5m
<

Producteigenschappen

Lengte
5,5m
Breedte
5m
Hoogte
3,5m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
12

Omschrijving

Springkussen Multiplay Clown 6x5m huren - Springkussenverhuur De Peel

Het springkussen multiplay Clown 6x5m is een zeer feestelijk springkussen. De kinderen kunnen zich er uren mee vermaken doordat ze kunnen springen en glijden. Daarnaast zitten er ook nog diverse opblaasbare obstakels binnen op het luchtkussen. Het springkussen is 6 bij 5 meter groot. Dit springkussen is zeer geschikt voor tijdens een familiedag, communie, kinderfeest of andere gelegenheid. De multiplay springkussens zijn extra uitdagend door het feit dat deze diverse extra speelelementen bevatten.

Het is ook mogelijk om het transport van het springkusssen en de op- en afbouw door Springkussenverhuur De Peel te laten verzorgen, dit kan tegen een kleine meerprijs.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen multiplay clown 6x5m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje