Stormbaan 4 seizoenen 40m

1 dag  595,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
40m
Breedte
3,6m
Hoogte
5,6m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte Stroombehoefte
8x 1100w
Op- en afbouwadvies Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Vier Seizoenen huren - Springkussenverhuur De Peel

Zijn jullie op zoek naar een uitdagende stormbaan voor jullie feest of evenement? Huur dan de vier seizoenen stormbaan van Springkussenverhuur De Peel. Deze gave stormbaan van maar liefst 40 meter lang en zorgt voor een uitdagend parcour door de 4 seizoenen. Durven jullie de strijd aan te gaan binnen de 4 seizoenen? Test het met deze uitdagende stormbaan.

Wij adviseren bij het huren van de vier seizoenen stormbaan om ook gebruik te maken van onze bezorgservice en de mogelijkheid tot het laten plaatsen en opruimen van de stormbaan door ons. Deze services zijn voor een kleine meerprijs toe te voegen aan het winkelmandje. Houd er bij het huren van deze opblaasbare attracties rekening mee dat er voldoende stroom capaciteit is.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan vier seizoenen. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje


1 dag 150,00

incl. BTW

Huurmandje