Attractiepakket

1 dag  725,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte Stroombehoefte
5x 1100w
Op- en afbouwadvies Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Attractiepakket huren - Springkussenverhuur De Peel

Met het attractiepakket, haal je in 1 klap, 3 mega gave opblaasbare attracties in huis. Het pakket bevat namelijk de basejump, de klimtoren aap en de stormbaan safari. Dit pakket is dan ook zeer geschikt voor een stoere doelgroep die de uitdaging graag aangaat. Daarnaast profiteer je natuurlijk ook nog van een leuke korting. Op deze manier genieten jullie voor een zeer voordelige prijs van 3 van onze populairste attracties. Je betaalt namelijk slechts €725,00 in plaats van €780,00.

Wij adviseren je om gebruik te maken van onze bezorg- en op- en afbouwservice. Houdt erbij het huren van het attractiepakket rekening mee dat er voldoende stroom capaciteit aanwezig is.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het attractiepakket. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje