Onze Partners

Onze partners - Springkussenverhuur De Peel

Gezien wij graag een partner zijn voor al uw feestbenodigdheden werken wij graag samen met collega bedrijven om een volledig pakket aan te kunnen bieden voor uw feest of evenement. Door onze jarenlange samenwerking hebben we structurele samenwerkingen op kunnen bouwen met betrouwbare partners. Samen met onze partners verzorgen wij alle benodigde materialen voor jullie feestelijke gelegenheid.

Wij werken samen met Partytentverhuur De Peel, zij beschikken over een scala aan partytenten, meubilair, heaters, koelingen, tapvoorzieningen en nog veel meer. Met al dez materialen zijn wij in staat om alle benodigdheden voor een feest of evenement te kunnen leveren aan onze klanten. Heeft u een vraag over het aanbod van Partytentverhuur De Peel neem dan vrijblijvend contact met ons op of neem hier een kijkje op hun website voor het volledige aanbod.

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.