Dierenpakket huren

1 dag  575,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte Stroombehoefte
5x 1100w
Op- en afbouwadvies Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
19

Omschrijving

Dierenpakket huren - Springkussenverhuur De Peel

Alle dierenvrienden opgelet! Speciaal voor jullie verhuren wij dit toffe pakket met de gaafste luchtkussens in dierenthema! Dit pakket is dan ook zeer geschikt om te huren tijdens dierendag, al doet dit pakket het ook altijd goed op basisscholen. Het pakket bevat 4 springkussens, waarbij steeds dieren de hoofdrol spelen. Het pakket bevat het springkussen Koetje 5x4m, speeleiland Inky 8x8m, trekrodeo stier en de Stormbaan Safari van 18 meter lang.

Met dit pakket haal je dus direct voor meerdere leeftijden geschikte luchtkussens in huis. Natuurlijk is het ook mogelijk om de springkussens door ons te laten bezorgen en ook de op- en afbouw door ons te laten verzorgen. 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over ballenbad circus 4x4m met dak. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje