JBL Geluidbox huren

Aantal:

75,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
JBL Geluidbox huren
>
  • JBL Geluidbox huren
<

Producteigenschappen

Stroombehoefte
220V

Omschrijving

JBL geluidbox huren - Springkussenverhuur De Peel

Onze geluidsinstallatie is makkelijk overal mee naar toe te nemen en is voorzien van goede kwaliteit boxen. Daarnaast bevat deze muziekbox ook nog een ingebouwd licht, welke meebeweegt op de muziek. De muziekbox is, volledig opgeladen, enkele uren te gebruiken zonder stopcontact in de buurt. Natuurlijk kun je de geluidsbox ook aangesloten houden op de stroom.

Verbind de box, middels bluetooth, met je telefoon, tablet of laptop en zet eenvoudig jou favoriete liedjes op. Voor het volledige aanbod aan licht en geluid, kun je een kijkje nemen op de website van onze partner Partytentverhuur De Peel. Klik hier voor het volledige aanbod van Partytentverhuur De Peel!

Naast de JBL geluidbox verhuren wij nog veel meer partymaterialen. Bekijk hiervoor ons assortiment!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de JBL geluidbox. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties

10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

85,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje