Opblaasbare Escaperoom

1 dag  350,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
7m
Hoogte
2.5m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies Op- en afbouwadvies
Dit product kan enkel door ons geplaatst worden.
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Opblaasbare Escaperoom huren - Springkussenverhuur De Peel

Zijn jullie opzoek naar een uitdagende en unieke escaperoom voor bij jullie op locatie? Zoek niet langer, Springkussenverhuur De Peel verhuurt namelijk een opblaasbare, en dus mobiele, escaperoom. Deze unieke escaperoom, is dan ook een ware attracties en tof uitje voor iedereen vanaf 13 jaar.

Het verhaal: Jullie zijn te laat begonnen met studeren en helaas is het benodigde studieboek nergens meer te krijgen. De enige oplossing voor jullie, inbreken in de bibliotheek, om het boek alsnog te bemachtigen. Na het binnen treden van deze bibliotheek, hebben jullie slechts 60 minuten de tijd, om de ontsnapping tot een goed eind te brengen. Durven jullie deze uitdaging aan?

Naast de escaperoom, welke uit 5 kamers bestaat, wordt er ook standaard een geluidssysteem meegeleverd, om de beleving verder aan te kleden. De game kan gespeeld worden met 1 tot maximaal 8 personen. Deze opblaasbare attractie is 10x6x2,5 meter, door de hoogte van 2,5 meter is deze gave attractie in veel gevallen ook binnen te plaatsen, indien jullie over een grote binnenruimte beschikken.

Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen uit deze spannende escaperoom?

Deze Opblaasbare Escaperoom is dan ook zeer geschikt voor middelbare en hoge scholen, het zijn uitdagende puzzels waardoor het voor al deze leeftijden en volwassenen zeer geschikt is.

Prijzen (zijn inclusief 1 – maal uitleg en bezorging*, opzetten en afbreken):

  • 1 dag – €350,-
  • 3 dagen – €650,-
  • 5 dagen – €1000,-
  • 7 dagen – €1250,-

*Bezorging in regio Liessel, daarbuiten worden extra reiskosten berekend. 

Deze escaperoom spelen met jullie groep op onze activiteiten locatie in Liessel? Ook dat is mogelijk, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de opblaasbare escaperoom. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje