Spektakel Pakket

Aantal:

725,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Spektakel Pakket discountoverlay
>
  • Spektakel Pakket
<

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
6x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
18

Omschrijving

Spektakel pakket huren - Springkussenverhuur De Peel

Opzoek naar een stoer, uitdagend en MEGA GAAF aanbod? Huur dan ons spektakel pakket, en een spektakel dat gaat het worden, beloofd! Dit pakket bestaat namelijk uit 4 toffe onderdelen.

  • Het eerste onderdeel is het sumo worstelen, heis jezelf in het pak en ga de uitdaging aan, welke speler is het sterkste?
  • De tweede activiteit is extra hilarisch, dat is namelijk levend tafelvoetbal, neem je positie in en probeer vanuit hier, samen met je team, te scoren bij de tegenstander!
  • Het derde onderdeel is de enige echte klimtoren aap, wie weet als snelste de top te bereiken?
  • Als laatste voegen we nog onze spectaculaire stormbaan mega toe! Deze stormbaan van maar liefst 18 meter zal zorgen voor voldoende uitdaging.

Durf je het na het lezen van deze tekst nog aan? Huur dan nu direct het spektakel pakket! Dit pakket is zeer geschikt voor buurtfeesten, zeskampen en vrijgezellenfeesten. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze producten door ons te laten bezorgen en om gebruik te maken van onze op- en afbouwservice.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het spektakel pakket. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties

10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje


75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje