Springkussen Disco Party 5x4m

Aantal:

135,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Springkussen Disco Party 5x4m
>
  • Springkussen Disco Party 5x4m
  • Springkussen Disco Party 5x4m
<

Producteigenschappen

Lengte
4m
Breedte
5,2m
Hoogte
4,7m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
6

Omschrijving

Springkussen Disco party 5x4m huren - Springkussenverhuur De Peel

Het springkussen disco party maakt jou feestje gegarandeerd een succes! Vanaf de buitenkant zie je al dat hier een goed feestje te vinden is en dat er gesprongen en gedanst kan worden. Zoals het hoort bij een echte disco beschikt dit springkussen over geluid en speciale discolichten. Je kunt je hierin dus wanen in een echte disco en meespringen op de beat! Het springkussen disco party is 5 bij 4 meter en gemakkelijk op de blazen met een elektrische ventilator. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan horen wij het graag.

De geluidsbox is eenvoudig te bedienen middels een bluethooth verbinden, daardoor speel je eenvoudig jullie favoriete nummers af. 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen disco party 5x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje