Springkussen huren Asten - Springkussenverhuur Asten

Springkussenverhuur De Peel is gespecialiseerd in de verhuur van hoge kwaliteit springkussens en partymateriaal en bezorgd ook in Asten.

De Brabantse gemeente Asten telt meer dan 17.000 inwoners. Asten wordt ookwel klokkendorp genoemd, omdat in Asten de Koninklijke Klokkengiertij Eijsbouts is gevestigd en hier de grootste klok ter wereld is gegoten. Ben jij een inwoner van de gemeente Asten en wil je binnenkort een feestje vieren of een sportdag organiseren voor de leerlingen? Huur dan springkussens, spellen en attracties bij Springkussenverhuur De Peel.

De springkussens kunnen worden opgehaald op het adres: Kanaalstraat 8, 5757 RP te Liessel

Een evenement organiseren bij het kasteel of een spelletjesmiddag bij de molens van Asten? Met de springkussens van Springkussenverhuur De Peel val je zeker op! Wij bieden een snelle service en al onze producten zijn van hoge kwaliteit. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.