Stormbaan Dubbel 27m huren

1 dag  350,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
27m
Breedte
4m
Hoogte
5m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte Stroombehoefte
3x1100w
Op- en afbouwadvies Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Dubbel 27m huren - Springkussenverhuur De Peel

Deze 27 meter lange stormbaan geleverd in vrolijke kleuren is perfect om jouw klanten een spannende en super leuke dag te bezorgen! Laat ze vliegensvlug kruipen, rennen, springen, klimmen en glijden op dit dubbele parcours. Wie bereikt als eerste de overkant van deze opblaasbare hindernisbaan? De dubbele stormbaan biedt extra vermaak doordat er niet één, maar twee afzonderlijke banen zijn aangebracht. Dat wordt één groot feest voor je gasten!

De stormbaan is 27 meter lang, 4 meter breed en 5 meter hoog. Met de bijgeleverde blower is deze stormbaan eenvoudig op te zetten. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze opzet service en de optie tot bezorging. Hiervoor rekenen we een kleine meerprijs, deze opties zijn te selecteren in het huurmandje. 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan dubbel 27m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje