Stormbaan Jungle 9m

Aantal:

195,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Jungle 9m
>
  • Stormbaan Jungle 9m
  • Stormbaan Jungle 9m
  • Stormbaan Jungle 9m
<

Producteigenschappen

Lengte
9m
Breedte
3,1m
Hoogte
5m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100w
Op- en afbouwadvies Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Jungle 9m huren - Springkussenverhuur De Peel

Alle stoere avonturiers verzamelen, we gaan naar de Jungle! Met deze toffe Stormbaan Jungle van 9 meter lang beleef je de tofste avonturen. Deze compacte stormbaan is op veel locaties te plaatsen en zal zorgen voor uren speelplezier. Baan je een weg door en langs alle opblaasbare obstakels, maak de klim en glijd naar beneden. Deze stormbaan is zeer geschikt voor tijdens een zeskamp of sportief evenement.

Door het compacte formaat is deze stormbaan ook al zeer geschikt voor jongere kinderen. Desondanks zitten er diverse opblaasbare obstakels op de baan, een klimhelling én als laatste een glijbaan. Een compacte maar zeker ook complete stormbaan. De stormbaan is eenvoudig op te zetten met de bijgeleverde elektrische blower. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze opzet service en de optie tot bezorging. Hiervoor rekenen we een kleine meerprijs, deze opties zijn te selecteren in het huurmandje.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan jungle 9m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje