Stormbaan Mega 23m

Aantal:

325,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Mega 23m
>
  • Stormbaan Mega 23m
<

Producteigenschappen

Lengte
24m
Breedte
3,6m
Hoogte
4,8m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte Stroombehoefte
4x1100watt
Op- en afbouwadvies Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Mega 23m huren - Springkussenverhuur De Peel

Deze gave stormbaan doet zijn naam eer aan! De stormbaan is maar liefst 23 meter lang en 4 meter breed, genoeg speelplezier dus. Wees voorbereid om te klimmen, klauteren, springen, rennen, duiken en ga zo maar door. Deze gave stormbaan heeft genoeg obstakels om het jou onderweg moeilijk te maken om zo snel mogelijk van a naar b te komen. Begin tegelijkertijd met een van je vrienden aan de baan en kijk wie er het snelste aan de overkant is! Deze baan is namelijk uitgerust met een dubbelparcours, waardoor deze zeer geschikt is om een wedstrijdje te houden.

Met de bijgeleverde elektrische blower is deze stormbaan eenvoudig op te zetten. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze opzet service en de optie tot bezorging. Hiervoor rekenen we een kleine meerprijs, deze opties zijn te selecteren in het huurmandje.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan mega 23m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

150,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje