Stormbaan Piraten Avontuur 17x4m

Aantal:

285,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Piraten Avontuur 17x4m
>
  • Stormbaan Piraten Avontuur 17x4m
  • Stormbaan Piraten Avontuur 17x4m
  • Stormbaan Piraten Avontuur 17x4m
<

Producteigenschappen

Lengte
17,3m
Breedte
3,6m
Hoogte
6,1m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Piraten Avontuur 17x4m huren - Springkussenverhuur De Peel

Aaaargh! Duizend bommen en granaten! Dit geweldige kussen is een avontuur voor elke (kleine) piraat. Dus, daaaaaaagh je vrienden uit en ga op er op uit! Deze stormbaan zorgt voor voldoende uitdaging en is een gegarandeerd succes voor jong en oud. Weet jij als snelste de overkant te bereiken? Test het op deze stormbaan in piraten thema. 

Deze stormbaan is zeer geschikt voor tijdens een zeskamp of sportdag op school. De stormbaan is eenvoudig op te zetten aan de hand van de bijgeleverde elektrische blower. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze opzet service en de optie tot bezorging. Hiervoor rekenen we een kleine meerprijs, deze opties zijn te selecteren in het huurmandje.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan piraten avontuur 17x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

150,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje