Tobbedansbaan 15x4m

1 dag  285,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
15m
Breedte
3,8m
Hoogte
5,4m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Tobbedansbaan 15x4m huren - Springkussenverhuur De Peel

De tobbedansbaan zorgt voor gegarandeerd waterpret! Of dit nou op een zeskamp is of warme zomerdag, deze toffe waterattractie zal zorgen voor de nodige verkoeling. Voor het huren van een opblaasbare attractie welke zal zorgen voor verkoeling ben je bij Springkussenverhuur De Peel aan het juiste adres. We verhuren namelijk ook nog andere toffe waterattracties, neem voor het volledige aanbod snel een kijkje op deze pagina. 

Let op: het vullen van het badje neemt wat tijd in beslag. Met de bijgeleverde elektrische blower is de stormbaan eenvoudig op te zetten. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze opzet service en de optie tot bezorging. Hiervoor rekenen we een kleine meerprijs, deze opties zijn te selecteren in het huurmandje.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen mini circus 3x2m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje