Voetbaldarts

Aantal:

125,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Voetbaldarts
>
  • Voetbaldarts
<

Producteigenschappen

Lengte
4m
Breedte
4m
Hoogte
1,5m
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4

Omschrijving

Voetbaldarts huren - Springkussenverhuur De Peel

Op het moment dat je voetbal en darten combineert, krijg je voetbaldarts. Speciaal hiervoor verhuren wij dit opblaasbare voetbaldart spel. Het levensgrote dartbord is voorzien van een klitteband laag, net zoals de voetballen, hierdoor blijven de ballen plakken aan het bord. Jullie gaan proberen om zoveel mogelijk punten bij elkaar te schieten. Wie gaat er uiteindelijk met de winst vandoor? 

Deze attractie is aan 2 zijdes uitgerust met een dartbord. Naast voetbaldarts kan je ook een opblaasbaar dartspel bij ons huren. 

Springkussenverhuur De Peel beschikt over een ruim aanbod aan opblaasbare voetbalspellen. Voor het gehele aanbod kun je een kijkje nemen op deze pagina.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de voetbaldarts. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje