Waterspektakel huren

Aantal:

645,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Waterspektakel huren discountoverlay
>
  • Waterspektakel huren
<

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
4x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
6

Omschrijving

Waterspektakel huren - Springkussenverhuur De Peel

Tijdens warme zomerdagen ben je natuurlijk toe aan wat verkoeling. Speciaal hiervoor verhuren wij diverse waterattracties. In dit pakket zitten 3 populaire waterattracties die zullen zorgen voor uren water plezier. Het pakket bevat natuurlijk een echte buikschuifbaan, een tobbedansbaan en de glijbaan surf bad. Hiermee heb je dus 3 te gekke waterattracties voor een extra voordelige prijs. Hierbij is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze bezorgservice en de mogelijkheid om de luchtkussens door ons te laten opzetten.

Bij het waterspektakel is het belangrijk om te denken aan de benodigde stroomcapaciteit gezien je 3 luchtkussens huurt. Daarnaast is het belangrijk om rekenening te houden met de benodigde tijd om de zwembadjes te vullen. 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het waterspektakel. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

150,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje