Winter Pakket

1 dag  295,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte Stroombehoefte
3x1100w
Op- en afbouwadvies Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.

Omschrijving

Winter Pakket huren - Springkussenverhuur De Peel

Geniet van een onvergetelijke winterervaring tijdens een winters evenement met dit buitengewone pakket! Ontdek urenlang winterplezier met ons voordelige aanbod dat zowel jong als oud zal bekoren.

In dit pakket vindt u twee fantastische luchtkussens, volledig uitgedost in een sfeervol winterthema. De kleintjes zullen zich kostelijk vermaken op het Springkussen Mini Winter van 4x3 meter, compleet met een dak om hen te beschermen tegen de winterse elementen. Voor de iets oudere kinderen en de avontuurlijke volwassenen hebben we de sensationele Stormbaan Winter van maar liefst 10 meter lang. Durft u de uitdaging aan en glijdt u moedig van de helling?

Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook gezorgd voor het leuke spel genaamd "Ski Lat Lopen", helemaal in de sfeer van een wintersportavontuur.

Mocht u nog vragen hebben over dit pakket of een van onze andere producten. Neem gerust contact met ons op en een van onze medewerkers helpt u graag verder.

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje