Op zoek naar een stormbaan? Bij Springkussenverhuur De Peel ben je aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment stormbanen voor een geweldige dag!

vrijdag 6 januari 2023 door Wilfred

Buitenspeeldag De Peel komt er weer aan! Hiervoor moeten natuurlijk een aantal voorbereidingen worden getroffen om het de kinderen zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Bij Springkussenverhuur De Peel kan je terecht voor vele te gekke attributen om de kinderen gegarandeerd te vermaken! Bij ons huur je onder andere de leukste spellen en uitdagende luchtkussens. Daarnaast kan het uithoudingsvermogen en de klim -en klauterkunsten van de kinderen worden getest door middel van stormbanen. Het huren van vrolijke springkussens met diverse thema's zorgt voor veel springplezier samen met vrienden en vriendinnen. Aan vermaak zal het niet ontbreken tijdens de buitenspeeldag!

Spellen huren

Tijdens het buitenspelen mogen spellen natuurlijk niet ontbreken. Onderling de strijd aangaan met verschillende spellen. Kies je voor actieve en sportieve spellen, zoals een zeskamp of levend tafelvoetbal? Of ga je de uitdaging aan tijdens een potje jenga XL? Springkussenverhuur De peel biedt spellen voor jong en oud, zo is er dus voor ieder wat wils! Daarnaast zijn er ook verschillende actiepakketten beschikbaar om meerdere spellen te huren. Ideaal voor tijdens de buitenspeeldag!

Springkussen huren

Een springkussen mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de Buitenspeeldag. Voor het huren van een springkussen ben je bij Springkussenverhuur De Peel aan het juiste adres. Naast springkussen met of zonder dak, beschikken wij ook over speelkussens! Dit zijn springkussens met verschillende speelobjecten die voor nog meer speelplezier zorgen! Denk bijvoorbeeld aan een springkussen met een gave glijbaan.

Stormbaan huren

Extra uitdaging tijdens de buitenspeeldag? Dan is een stormbaan ideaal! Ga de uitdaging aan met anderen en kom als eerste over de finish. Wij beschikken over een breed aanbod van verschillende opblaasbare stormbanen. Onze stormbanen zijn voorzien van verschillende uitdagende obstakels. Klimmen en klauteren over de baan en zorg dat je sneller bent dan je tegenstander!

Om de uitdaging extra leuk te maken, hebben wij ook stormbanen in verschillende thema's en lengtes. Denk hierbij winter of lente editie, of kies een stormbaan met een jungle thema!

Meer informatie

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen