De gaafste stormbanen voor een middag vol plezier

vrijdag 6 januari 2023 door Wilfred

Een middag vol plezier is niet zomaar te realiseren. Kinderen hebben veel vermaak nodig die ze kan bezighouden en kan uitdagen. Stormbanen zijn hier zeer geschikt voor! Diverse stormbanen dagen de kinderen fysiek uit en zijn goed vermaak voor een langere tijd. De kinderen zullen moeten springen, klimmen, kruipen, rennen en nog veel meer om de overkant te bereiken. In onderstaand artikel hebben wij de gaafste stormbanen voor je op een rijtje gezet.

 

Stormbaan Turbo

Deze stormbaan heeft zijn naam al mee, zorg dat je er met een turbo snelheid overheen gaat om als eerste bij de finish te zijn. Om dat te kunnen bereiken zal je eerst verschillende obstakels moeten overwinnen. Kruip door de gaten van de stormbaan turbo, spring over de balk en klim met een rot vaart omhoog om zo snel mogelijk bij het einde te komen.

Stormbaan Jungle Run

Op deze stormbaan wacht een stoere gorilla op je. Durf jij het aan de stormbaan jungle te betreden? Als jij je eerste angst hebt overwonnen volgen er nog een heleboel obstakels om te overwinnen. Deze stormbaan heeft het allemaal! Ga alleen of strijd tegen je vrienden, teamgenoten of klasgenoten om het eerste weer beneden te zijn.

Deze vrolijk gedecoreerde stormbaan jungle run is er eentje die de kinderen aantrekt om erop te spelen. Er zijn heel veel obstakels, zodat de kinderen lekker bezig blijven en zichzelf veel uitdagingen kunnen geven. Er is naast rennen, klimmen en klauteren nog genoeg plek op de stormbaan om lekker rond te springen met vrienden en vriendinnen.

 

Stormbaan Mega

Deze stormbaan heeft een zeer passende naam en ziet er erg vrolijk uit. Zelfs volwassenen willen hier vast de uitdaging met elkaar aangaan! Als je opzoek bent naar de ultieme uitdaging dan is de stormbaan mega de juiste. De conditietest blijft zeker niet achter en ook je vermogen tot klimmen en rennen zullen uitvoerig worden getest!

Stormbaan Mega 23m

Stormbaan Piraat

Voor de echte stoere piraten onder ons is er de stormbaan piraat. Als jij het aandurft om over het piratenschip te lopen tussen de papegaaien en kanonnen, dan is deze stormbaan ideaal! Waan je als een echte piraat en bereik de overkant het snelste door je tegenstanders te verslaan. Vechten komt er niet bij kijken, tenzij het om snelheid en uithoudingsvermogen gaat, dan zal er gevochten moeten worden om de winst!

Stormbaan Piraten Avontuur 17x4m

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van stormbanen bij Springkussenverhuur De Peel dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen