Springkussen huren Bakel - Springkussenverhuur Bakel

Springkussenverhuur De Peel is gespecialiseerd in de verhuur van hoge kwaliteit springkussens en partymateriaal en bezorgd ook in Bakel.

Bakel is een plaats in Noord-Brabant en telt meer dan 4.200 inwoners. In Bakel worden er jaarlijks meerdere feesten en evenementen georganiseerd, zoals Carnaval, de Torenfeesten, de Kerstmarkt en We-Lands festival. Ook telt Bakel vele (sport) verenigingen die een springkussen tijdens een opendag goed kunnen gebruiken. Ben jij voor feesten en/of evenementen opzoek naar springkussens, spellen of partymaterialen? Dan ben je bij Springkussenverhuur de Peel aan het juiste adres!

De springkussens kunnen worden opgehaald op het adres: Kanaalstraat 8, 5757 RP te Liessel

Een feest of evenement organiseren in Bakel? Met de springkussens van Springkussenverhuur De Peel val je zeker op! Wij bieden een snelle service en al onze producten zijn van hoge kwaliteit. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.