Springkussen huren Helden - Springkussenverhuur Helden

Springkussenverhuur De Peel is gespecialiseerd in de verhuur van hoge kwaliteit springkussens en partymateriaal en bezorgd ook in Helden.

De Limburgse plaats Helden telt meer dan 6.200 inwoners. Deze plaats is meerdere bezienswaardigheden rijk, zoals de Sint-Lambertuskerk en een boerderij met woning uit 1751. Bent u een van de inwoners van Helden en organiseert u binnenkort een sportdag, viert u een verjaardagsfeestje of staat er een familiedag op de planning? Dan bent u voor het huren van spellen, stormbanen en springkussens bij Springkussenverhuur De Peel aan het juiste adres!

De springkussens kunnen worden opgehaald op het adres: Kanaalstraat 8, 5757 RP te Liessel

Een evenement of feest organiseren in Helden? Met de springkussens van Springkussenverhuur De Peel val je zeker op! Wij bieden een snelle service en al onze producten zijn van hoge kwaliteit. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.