Springkussen huren Liessel - Springkussenverhuur Liessel

Springkussenverhuur De Peel is gespecialiseerd in de verhuur van hoge kwaliteit springkussens en partymateriaal en bezorgd ook in Liessel.

Liessel ligt in de gemeente Deurne en telt meer dan 3.300 inwoners. In Liessel zijn er meerdere sporten te beoefenen. Bent u erg sportief of houdt u van het spellen van spelletjes? Dan bent u bij Springkussenverhuur De Peel aan het juiste adres! Wij verhuren onder andere springkussens, stormbanen, spellen en partymaterialen. Dus organiseert u binnenkort een spelletjesmiddag op school, wilt u een sportieve familiedag organiseren of zoekt u een springkussen voor op het kinderfeestje van uw dochter? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De springkussens kunnen worden opgehaald op het adres: Kanaalstraat 8, 5757 RP te Liessel

Een evenement of feest organiseren in Liessel? Met de springkussens van Springkussenverhuur De Peel val je zeker op! Wij bieden een snelle service en al onze producten zijn van hoge kwaliteit. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.