Springkussen huren Panningen - Springkussenverhuur Panningen

Springkussenverhuur De Peel is gespecialiseerd in de verhuur van hoge kwaliteit springkussens en partymateriaal en bezorgd ook in Panningen.

Panningen, ook wel Kepèl genoemd heeft meer dan 7.700 inwoners. Panningen is het grootste dorp van de gemeente Peel en Maas. Bent u voor een kinderfeestje opzoek naar een springkussen, zoekt u leuke spelletjes voor de familiedag of zoekt u sportieve attracties voor de sportdag van school? Dan bent u bij Springkussenverhuur De Peel aan het juiste adres! Wij verhuren veel verschillende producten die bijdragen aan een sportieve, gezellige middag.

De springkussens kunnen worden opgehaald op het adres: Kanaalstraat 8, 5757 RP te Liessel

Een evenement organiseren in Panningen? Met de springkussens van Springkussenverhuur De Peel val je zeker op! Wij bieden een snelle service en al onze producten zijn van hoge kwaliteit. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.