Springkussen huren Plasmolen - Springkussenverhuur De Peel

Springkussenverhuur De Peel is gespecialiseerd in de verhuur van hoge kwaliteit springkussens en partymateriaal en bezorgd ook in Plasmolen.

Plasmolen is een schildersdorp in Limburg vanwege de vele schilders die hier voor kortere of langere tijd gevestigd waren. Bent u een inwoner van het dorp Plasmolen en bent u opzoek naar springkussens, spelletjes, attracties of stormbanen voor een kinderfeestje, een familiedag of sportdag? Dan bent u bij Springkussenverhuur De Peel aan het juiste adres. Ons assortiment is erg breed en er is voor elk evenement wel iets passends te vinden. 

De springkussens kunnen worden opgehaald op het adres: Kanaalstraat 8, 5757 RP te Liessel

Een evenement organiseren in Plasmolen? Met de springkussens van Springkussenverhuur De Peel val je zeker op! Wij bieden een snelle service en al onze producten zijn van hoge kwaliteit. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.