Springkussen huren Venlo - Springkussenverhuur De Peel

Springkussenverhuur De Peel is gespecialiseerd in de verhuur van hoge kwaliteit springkussens en partymateriaal en bezorgd ook in Venlo.

De Limburgse stad Venlo telt meer dan 102.000 inwoners en staat bekend als handels-, transport-, en industriestad. Voor alle inwoners van de stad zijn er vele (sport) verenigingen waar ze zich bij kunnen aansluiten, denk aan een voetbalvereniging, een handbalvereniging en nog veel meer. Wilt u spelletjes huren voor een kinderfeestje, een springkussen huren voorop school of bent u opzoek naar leuke attracties voor een buurtfeest? Dan bent u bij Springkussenverhuur De Peel aan het juiste adres!

De springkussens kunnen worden opgehaald op het adres: Kanaalstraat 8, 5757 RP te Liessel

Een evenement organiseren in Venlo? Met de springkussens van Springkussenverhuur De Peel val je zeker op! Wij bieden een snelle service en al onze producten zijn van hoge kwaliteit. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.