Springkussen huren Venray - Springkussenverhuur Venray

Springkussenverhuur De Peel is gespecialiseerd in de verhuur van hoge kwaliteit springkussens en partymateriaal en bezorgd ook in Venray.

Bent u een inwoner van de Limburgse gemeente Venray en bent u opzoek naar springkussens, attracties, stormbanen of spelletjes? Dan bent u bij Springkussenverhuur De Peel aan het juiste adres! Een springkussen is een leuk extraatje op een kinderfeestje, stormbanen zijn leuk voor een sportive middag met de familie, maar kunnen ook prima worden gebruikt op een sportdag. Onze producten kunt u voor vele evenementen huren. 

De springkussens kunnen worden opgehaald op het adres: Kanaalstraat 8, 5757 RP te Liessel

Een evenement organiseren in Venray? Met de springkussens van Springkussenverhuur De Peel val je zeker op! Wij bieden een snelle service en al onze producten zijn van hoge kwaliteit. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.