Op zoek naar een springkussen met glijbaan? Neem een kijkje bij springkussenverhuur De Peel

vrijdag 6 januari 2023 door Wilfred

Tijdens een kinderfeestje moeten er natuurlijk voldoende activiteiten zijn om de kinderen bezig te houden. Je kunt verschillende activiteiten ondernemen, maar je kunt het ook bij jezelf thuis houden. Welke activiteiten kan je dan doen met de kinderen? Een springkussen met een glijbaan is dan een ideale optie. De kinderen kunnen zich vermaken en genieten van al het spring plezier. In dit artikel zetten wij de leukste springkussens met glijbanen voor je op een rijtje.  

 

Springskussen Dolfijn

Als eerst hebben we het springkussen Dolfijn. Dit springkussen is ideaal voor een kinderfeestje, omdat de kinderen naast het springen ook kunnen glijden. Het springkussen is handig voor elk weer type, omdat het een dak heeft en hiermee eventuele regen tegenhoudt. En naast deze leuke activiteiten ziet het springkussen er ook nog enorm leuk uit!

Speelkussen Inky

Naast alleen het springen, hebben wij ook andere speelkussen. Speelkussen Inky is perfect als je de kinderen naast het springen ook lekker wilt laten klauteren. Inky heeft namelijk door zijn verschillende tentakels glijbanen, tunnels en obstakels waar je op kunt klimmen of overheen kan klauteren!

Speelkussen-Inky-6m-huren

Glijbaan Surf

Is het misschien een beetje te warm weer om de hele dag te springen, dan kan je kiezen voor glijbaan surf. Deze opblaasbare glijbaan heeft aan het einde een bad en deze kan je in de warme dagen vullen met water. Zo kunnen de kinderen lekker afkoelen en zich urenlang vermaken. Is het niet zo warm maar wil je wel iets doen in het bad? Dan kan je dit vullen met ballen, zo creëer je op een makkelijke en simpele manier een ballenbak!

 

Meer informatie

Heeft u nog vragen na aanleiding van deze blog of bent u benieuwd geworden naar ons gehele assortiment. Neem dan gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op en wij helpen je dan graag verder!


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen