De Peel: Ontdek de Ultieme Zomerpret met Springkussenverhuur De Peel!

woensdag 12 juni 2024

De Peel: Ontdek de Ultieme Zomerpret met Springkussenverhuur De Peel!

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je voor te bereiden op eindeloos plezier in de zon! Bij Springkussenverhuur De Peel begrijpen we dat niets de zomer beter vertegenwoordigt dan verfrissend waterplezier en opblaasbare attracties. Daarom hebben we een selectie samengesteld van de meest fantastische zomerse opblaasattracties en pakketten die gegarandeerd voor een onvergetelijke momenten zorgen.

De 3 Fantastische Zomerse Opblaasattracties:

1. Buikschuifbaan (14m):

Laat jezelf gaan op onze gigantische buikschuifbaan van maar liefst 14 meter lang! Met een soepele glijbaan en een verfrissende plons aan het einde, is dit de perfecte attractie om de hitte te verslaan en een flinke dosis adrenaline te krijgen.

2. Glijbaan Surf Bad (10m):

Waan je op de golven van de oceaan terwijl je naar beneden glijdt op onze Glijbaan Surf Bad van 10 meter lang! Met zijn kleurrijke ontwerp en verfrissende waterbad aan de onderkant, is deze attractie een gegarandeerd succes voor zowel kinderen als volwassenen.

3. Tobbedansbaan (15m):

Ga de uitdaging aan op onze Tobbedansbaan van maar liefst 15 meter lang! Stap in je tobbe en glijd naar beneden terwijl je wordt overspoeld met water. Het is de ultieme combinatie van hilariteit en verfrissing voor een zomer vol plezier.

De 2 Fantastische Zomerse Pakketten:

1. Oceaan Pakket:

Laat je onderdompelen in een wereld van waterpret met ons Oceaan Pakket! Dit pakket bevat drie geweldige springkussens: het Speelkussen Inky, het Springkussen Mini Seaworld (3x2m) en het Springkussen Dolfijn met Glijbaan, samen met de Glijbaan Surf Bad. Het is de perfecte keuze voor een zomerfeestje vol avontuur en verkoeling.

2. Waterspektakel Pakket:

Ervaar het ultieme waterspektakel met ons Waterspektakel Pakket! Dit pakket bevat de Buikschuifbaan (14x3m), de Glijbaan Surf Bad (10m) en de Tobbedansbaan (15x4m). Het is de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een compleet waterparkervaring voor een zomer vol opwinding.

Bij Springkussenverhuur De Peel streven we ernaar om je de beste zomerervaring te bieden, boordevol plezier en verfrissing. En als je toch liever iets anders wilt? Kan je altijd de rest van ons uitgebreide assortiment bekijken voor nog meer geweldige opties!
Dus waar wacht je nog op? Huur vandaag nog een van onze fantastische opblaasattracties of een van de pakketten en maak van deze zomer een onvergetelijk avontuur! Heb je vragen voor ons? Neem dan zeker even contact met ons op!

Meer blogs

Een reactie toevoegen